Kallelse till extra medlemsmöte


Fredag den 27 september

Det extra medlemsmötet hålls i anslutning till Höstmötet med Simon Curtis. (Se mer information nedan.)

Medlemsmötet gäller en föreslagen stadgeändring tryck —> stadgeändring. Enligt föreningens stadgar ska beslut om stadgeändringar tas på två medlemsmöten. Ett första beslut tog på årsmötet på Solvalla i april i år. Andra beslutstillfället blir alltså den 27 september i Naturbruksgymnasiets lokaler i Uddetorp utanför Skara—> GoogleMaps

Motivering till stadgeändring

Föredragningslista

——————————————————————————————————————–

Höstmöte med Dr Simon Curtis 27-28 September

Dr Simon Curtis, välkänd hovslagare från Newmarket, England kommer till Skara för att presentera sin avhandling om fölhovens utveckling samt korrigering av fölhovar. Fredagen kommer att innehålla teoretiska föreläsningar och lördagen praktiska förevisningar. På fredag eftermiddag kommer vi även att ha ett extra allmänt medlemsmöte ang. förslaget på ändringar i stadgarna samt en gemensam middag.

Anmälan gör du till kansliet@hovslagareforeningen.se

Hotellet & middag bokar du på tel. ‪0511-240 50‬
Uppge ”CURTIS’ som kod vid bokning. Rummen kan bokas fram t o m 15/9 till detta pris.

Enkelrum 795 kr

Dubbelrum 1030 kr

Inklusive frukost.

Middag:

Huvudrätt:

Fisk.

Pocherad Laxfilet serveras med höstens primörer & hollandaisesås 

Kött.

Lime & chilimarinerad kycklingfilet serveras med en parmesan, olivolja & ruccola dressad färskpotatis.

Vegetarisk.

-Bakad Rotselleri i brynt smör

-Helgrillad Blomkål med Gremolata olja

-tomatsallad

dessert: 

Blåbär & äppeltarte med hemlagad vaniljsås

 pris: 315,-

Väl mött!

Program:

Fredag den 27 september

‪09.00-10.00‬ Samling med kaffe, smörgås och registrering

10.00-12.30 Simon Curtis presenterar sin avhandling

12.30-13.30 Lunch

‪13.30-17.00‬ Fortsättning på förmiddagens pass med avbrott för kaffe ca 15.00

17.15-18.30‬ Extra medlemsmöte SHF – stadgeändring

19.00 Gemensam middag

Lördag den 28 september

‪09.00-12.00‬ praktisk förevisning, genomgång

‪12.00-13.00‬ Lunch

‪13.00-14.30‬ Diskussioner, frågor och sammanfattning

‪14.30-15.00‬ Kaffe samt avslutning