Årsmöte 2020, Åbytravet

Den 3-5 april slår vi upp portarna till Svenska Hovslagareföreningens årsmöte.

Ni är varmt välkomna till det som är Sveriges största fackmässa för hovslagare.

I år håller vi till på Åbytravet, vars lokaler har allt man kan önska.

Åbys lokaler erbjuder utmärkta förutsättningar. Allt, inklusive hotellet, ligger under samma tak.

Programmet kommer inom kort med mer information och vad som mer händer.

OBS!!!  Boka hotell senast 3:e Februari! – förutom våra ”paxade” rum så är det fullbokat!

Boende till rabatterat pris bokas på Best Western Plus Åby hotell. Priset är 950 SEK/natt (inklusive moms) för enkelrum samt 1 150 SEK/natt för dubbelrum. I rumspriset ingår frukostbuffé, trådlöst internet, tillgång till gym, bastu och relax.

Anmälan med namn & telefonnummer sker till: kansliet@hovslagareforeningen.se

Bokning av logi på Best Western Plus Åby hotell.
Bokningskod: 50571 via info@abyhotel.se eller 031-3840200.
OBS! Senast den 3 Februari 2020 behöver man ha bokat sin logi för att säkra sig ett rum.

I mejlet anges fullständigt namn, vilka datum bokningen gäller, telefonnummer, betalkortsnummer och kortets utgångsdatum. Vid boende i dubbelrum anges båda namnen. I mejlets ämnesrad anges bokningskoden: 50571, så får ni det rabatterade priset. Bokningen ska vara gjord absolut senast den 3/2 för att få rabatten men boka gärna tidigare.

Information om matbeställning kommer här inom kort!

Väl mött!

Svenska Hovslagareföreningen