Årsmöte 2022

Den 29 april slår vi upp portarna till Svenska Hovslagareföreningens årsmöte.

Ni är varmt välkomna till det som är Sveriges största fackmässa för hovslagare.

I år håller vi till på Åbytravet, Göteborg, vars lokaler har allt man kan önska.

Åbys lokaler erbjuder utmärkta förutsättningar. Allt, inklusive hotellet, ligger under samma tak.

Anmälan sker senast 25 februari till: kansliet@hovslagareforeningen.se, ange Era namn & telefonnummer.

Den 29 april till 1 maj blir det föreläsningar, tävlingar, mingel och festmiddag.

Temat i år är underlag och professor professor Lars Roepstorf och leg vet Ove Wattle är föreläsare.

Som det ser ut nu gäller uppvisande av covid-pass för den som vill delta på årsmötet.

Hotellrum bokar du själv, antingen via mejl till: info@abyhotel.se
eller genom att ringa: 031-384 02 00 och begära bokningen.

Observera att sista dag att boka är 27 februari!
Från och med 28 februari släpper hotellet de rum som är kvar till allmänheten.
Rummen kostar 990 kronor per natt för ett enkelrum, 1190 för ett dubbelrum inklusive moms.

I priset ingår frukostbuffé, wifi och tillgång till gym.
Rummen betalas på plats på Åby.
När det gäller bokning av matpaket kommer information om det längre fram.

Program, matkuponger och festbiljett kommer att finnas här efterhand som det blir klart.

Väl mött!

Svenska Hovslagareföreningen